Hvad bringer jeg til bordet i mine observationer?
Udover at være uddannet Akademi økonom i Turisme, har jeg mange års erfaring i forskellige facetter af Hotel og restaurantbranchen.
Reservetjener hos:
Sinatur Hotel, Haraldskær og Gl. Avernæs
Comwell Kolding
Hotel Koldingfjord
Radisson SAS, Silkeborg
Skyttehuset, Vejle
Overtjener/værtinde/daglig drift hos Gæstehuset Frisholt, Grundfos
Tjener: Restaurant/konference Danparcs Søhøjlandet
Receptionist: Danparcs Søhøjlandet
Receptionist: Hotel Impala, Silkeborg
Tjener: Tylney Hall Hotel i Hampshire, GB
Al denne erfaring, kombineret med veltrænede rejse, gastronomi og vin- muskler, har jeg et godt blik for detaljer i forhold til at finde hullerne i osten og guldstøvet på hylderne.
Jeg ved hvordan vi får gæsterne fra helt ok til WOW og det bare ved at dreje lidt på nogle knapper, som allerede findes i maskinrummet.
Jeg er vild med at sende gæster ud ad døren med et kæmpe smil og ene lovprisende ord at viderebringe til familie, venner, naboer og kolleger.
Så hvis der skal skrues på lidt knapper for at gå fra Ej til WOW, så lad os tage en snak.
De bedste hilsner
Mai Britt